13 June 2011

Eksamihinded.

Eesti keel - 5
Matemaatika - 5
Inglise keel - 5

Kui ma oma eesti keele hinde teada sain, siis ma sain kergema šoki, sest olin arvestanud juba 4-ja, ma pole ka hea kirjandite-kirjutaja, kuid seekord tuli päris kerge teema ja mõtteid oli palju, nii et ju siis sain head punktid.
Inglise keeles: kuulamine 13, lugemine 15, keele struktuur 13, kirjutamine 15, suuline 14. Kokku 70/75-st.

Olen nii õnnelik, sest kõik eksamihinded ja aastahinded tulid 5-d !!!

8 comments:

Anonymous said...

Kui sa lõpetad kiiruskirjaga, siis kuidas sa parematesse koolidesse sisse ei saanud?

Anonymous said...

hahaaahaaa sest ta käib laagnas:D

Jelizaveta. said...

A1: Sest, et kui ma vestlustele läksin, siis olid juba kõik klassid täis ning teine põhjus on see, et ma pole vene keelt õppinud ja neile on see väga suur probleem (kuigi ma ei saa aru miks). VHK-sse ei võetud, sest et ma ei oska nende arust klaverit mängida ega joonistada.

A2: haha, suht naljakas, isegi mingi Kivimäe Põhikoolist saadi GAGi sisse.

Anonymous said...

aga kas sa NÜÜD oled ära otsustanud, kuhu tuled? :D

Anonymous said...

nO?

Jelizaveta. said...

A: Veel mitte, proovin veel Westholmi saada, aga ei tea kuidas nad suhtuvad mu vene keele mitte-õppimisse. Muidu järgmise nädala jooksul saan juba kindlalt öelda!

Anonymous said...

Ise lõpetasin Westholmi kümnenda klassi ja olen seal kogu elu käinud. Ütleme nii, et minu vene keele tase on umbes selline nagu ma poleks seda kunagi õppinud. Westholmis ongi see tase väga nõrk, ka õpetajad teavad seda. Ma usun, et kui sa jätsid mulje, et soovid väga usinalt seda õppida, ei tule probleemi.

Aga samas ma ei oska öelda, kas see oleks sulle õige valik. Vaatan, et oled üpris tark. Meile tuli ka kümnendasse palju väga tarkasid õpilasi ja paljud pole rahul. Oleneb ka muidugi, kas valisid humanitaari või reaali. Mõlemas tuleb kõvasti tuupida. Ise lõpetasin üheksanda kahe neljaga, aga nüüd on hinded ikka langenud.

Su inglise keele tase on päris hea vist. Westholmis on selline süsteem, et kahe klassi peale kokku (sellest aastast vist kolme) tehakse neli rühma, kuhu inimesed pannakse testi alusel. Süva, edasijõudnud ja kaks tava.
Süvasse saamiseks pead olema väga-väga tugev, kuigi seal olemine on vist üpris piin, sest see õpetaja peab end targemaks, kui oxfordi sõnastik.
Mitte mingil juhul ära mine edasijõudnutesse. See õpetaja on õudus, su keeletase langeb tohutult. Ma ise olin seal, õpetaja hakkas mind vist eriti vihkama ja ma ütlesin, et vahetan ära. Kuigi see nii lihtsalt ei käi, polnud mina nõus seal tunnis olema ja sain rühma vahetada tavarühma vastu.
Teoreetilist õppimist on tavarühmas rohkem, aga see on kindlasti parem variant, kui edasijõudnud.

Okei, tuli päris pikk jutt ja võib-olla sa ei valigi Westholmi, aga siis äkki on see kellelegi teisele kasulik, kes sinna otsustab minna.

Jelizaveta. said...

Suur aitäh sulle info eest! :)